Annons


Annons

Vårens tio nya & snygga doftfavoriter

Sprid en air av blommande vår omkring dig! Här är tio nyheter som doftar ljuvligt och som pryder vilken badrumshylla som helst.

Vårens och sommarens nya dofter! Mönstrade miniaskar i indiskt papper gjort av återvunnen bomull, 145 kr/3 st, och rosa smyckeskrin med guldmönster, 199 kr, allt från Bungalow. Armband med lejonhuvuden, Monaco Brace, 2 595 kr, Chros. Vas, 20 kr, Blomsterlandet. Tapet Stjärnflor 1463 ur kollektionen Wonderland, design Hanna Werning, 749 kr/rulle, Boråstapeter.

Bella Blanca, Oscar de la Renta.

1. Klassisk jasmin, liljekonvalj och ros är 
hjärtat i doften Bella Blanca. Tidlöst kvinnlig och elegant, EdP, 50 ml, 640 kr, Oscar de la Renta.

Splendida Magnolia, Bulgari.

2. Rik och förförisk doft i dramatiskt mörkröd flaska. Splendida Magnolia har toppnoter av citrus och kärna av magnolia, jasmin och apelsinblomma. EdP, 50 ml, 935 kr, Bulgari.

Annons

L’eau rosée, Miu Miu.

3. Noter av liljekonvalj och mjuk, feminin mysk. Miu miu l’eau rosée, EdT, 50 ml, kostar 975 kr.

 

Nomade, Chloé.

4. Chloés nya doft Nomade har en hel del tyngd med toppnot av mirabelleblommor och kärna av freesia. Flaskan har lånat sina drag av Chloés signaturväska Drew med en liten lädersnodd vid halsen. EdP, 
50 ml, 865 kr.

Quatre en rose, Boucheron.

5. För rosenälskaren är Quatre en rose från Boucheron det självklara valet. Hjärtat är 
sensuellt med ros, jasmin och persikoblomma. EdP, 50 ml, 675 kr, Boucheron.

Candy Sugar Pop, Prada.

6. Som en godisbit både till flaska och doft, Candy Sugar Pop har noter av äpple och en bas av vanilj och persika. EdP, 50 ml, 845 kr, Prada.

World, Kenzo.

7. Busig i ett blink med en doftbukett av päron, pion, mandelblom och iris. Kenzo World, EdT, 50 ml, 740 kr. Extra plus för innovativ design på flaskan.

La femme l’eau, Prada.

8. La Femme L’eau har en klassisk tvist med bas av natthyacint och sandelträ. EdT, 35 ml, 
625 kr, Prada.

Blossom Special Edition, Jimmy Choo.

9. Exotiska frukter, hawaiiansk frangipaniblomma och sandelträ skapar tillsammans den glittrande ungdomliga Blossom Special Edition i rar rosa flaska. 
EdP, 40 ml, 425 kr, Jimmy Choo.

Fresh Linens, Clean.

10. Fräsch som nytvättade lakan! Topp av päron och klementin, hjärta av orkidé och bas av mysk, sandelträ och amber. Fresh Linens, Clean, EdP, 60 ml, 730 kr.

 

(14)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar