Annons


Annons

Unna dig något fint – och stötta forskningen mot bröstcancer!

Oktober är den internationella bröstcancermånaden och självklart vill vi vara med och stötta den viktiga bröstcancerforskningen. Så här kan du hjälpa oss att hjälpa!

Annons från Drömhem & Trädgård shop

Genom att unna dig själv, eller någon du tycker om, något fint och skänker du samtidigt en slant till välgörande ändamål. Under hela oktober skänker vi 10 % av försäljningen på utvalda produkter i vår webbutik BRÖSTCANCERFONDEN som administreras av Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO.

Annons

Här under ser du de produkter som alltså just nu innebär något alldeles speciellt! Hitta din favorit och slå två flugor i en smäll. Kanske är det dags att börja tänka på julklapparna –  eller varför inte unna dig själv en liten höstpresent? Här finns något för alla!

 

Bisou armband Venus – med strass

Succéarmbandet från svenska Bisou är tillbaka i en helt ny design! Armbandet med den vackra kvinnosymbolen är framtaget för att hylla alla kvinnor.

Läs mer om armbandet här

Morgonrock från designduon Butler/Lindgård

Denna lätta morgonrock i bomull är exklusivt framtagen för Aller Media shop i duons populära print ”Nipple” i kombination med prickarna ”Mångfald”. En fantastisk gåva till dig själv eller dina medsystrar! Finns i blå och rosa och kommer med en praktisk förvaringspåse.

Läs mer om morgonrocken här

 

Rosa mössa och sjal i kashmir

Kashmir är ett underbart material som håller länge – både i kvalitet och känsla! Köp mössa och sjal genom oss så får du högsta kvalitet till ett fantastiskt pris!

Läs mer om mössan här

Läs mer om halsduken här

Lena Linderholm kuddfodral i sammet

Det underbara kuddfodralet i grå sammet är exklusivt framtaget för Aller media. Kudden pryds av Lena Linderholms fina trösteängel och på baksidan finns ett vackert citat.

Läs mer om kuddfodralet här

Lena Linderholms bok: Min cancer Signerad!

Köp konstnären Lena Linderholms signerade bok med hennes bilder och tankar från tiden då hon själv var sjuk i bröstcancer. Med boken kommer även en CD med musik av Lenas man, Gösta Linderholm.

Läs mer om boken här

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och endast inom Sverige. 

Låt en kvinna vinna – Köp lotten här!

Prenumerera på Älska Livet-lotten med chans att vinna 1 000 000 kronor samtidigt som du är med och stödjer Bröstcancerfonden – varje månad.

Läs mer här!

(55)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar