Annons


Annons

Tråkig vrå blev mysig uteplats

Fore Karin L
Efter Karin L

När vi köpte huset (för ett år sen) så fanns det bara gräs, gräs och åter gräs i trädgården. Vi ville på något sätt ha en mysig frukostplats. Eftersom solen ligger på här på förmiddagen så fick det bli på denna plats.

Annons

Min sambo började med att sätta upp vindskydd för att slippa insyn från grannen. Bakom det byggde han sedan två drivbänkar samt ett skåp för perenner. Han la sprängsten som golv. 
För att inte bara ha plant så byggde han upp en liten stensättning som han planterat blommor i. Till vänster har han byggt en vit spaljé som murgrönan ska klättra i. Han även har satt lampor i den som lyser om kvällarna. Resten runt om är bara pyssel för att de ska bli mysigt. Livet ska bestå av mys som ni förstår.
Karin Lindfors

Har du fina före & efter-bilder? Vill vill gärna se dem! Ladda upp dina bilder och skriv några rader om vad det är du har gjort. Inom kort kommer ditt inlägg här på sajten. Du kan vinna en helårsprenumeration av Drömhem & Trädgård, värd 649 kronor! (Om du vinner och redan är prenumerant förlängs din prenumeration med ett år.)

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons

SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar