Annons


Annons

Succé för Årets trädgård 2015

700 personer kom till Christine Dufvas trädgård i Gärds Köpinge för att uppleva hennes fantastiska gröna oas och vara med när hon tog emot priset för Årets Trädgård från Hozelock och Drömhem & Trädgård.

 Pris till vinnaren. Christine Dufva (mitten) fick pris, diplom och blommor av Kerstin Holmberg och Ebba Svanholm.

Pris till vinnaren. Christine Dufva (mitten) fick pris, diplom och blommor av Kerstin Holmberg och Ebba Svanholm.

I lördags var chefredaktör Ebba Svanholm och trädgårdsredaktör Kerstin Holmberg på plats i Christines trädgård tillsammans med sjuhundra entusiastiska och inspirerade besökare. Christine fick priset för att hon skapat en magnifik trädgård av robusta och lättodlade växter. Kombinationerna i de handgrävda rabatterna är underbart vackra. Det här är ett paradis för både människor och växter. Christine fick 15.000 kronor och bevattningsutrustning för 10.000 kr från Hozelock.

Annons

Varmt tack till Christine för att hon så generöst delar med sig av sin vackra trädgård. Och stort tack till vår sponsor Hozelock.

Prisutdelning

Välbesökt. Många var nyfikna på Christines underbara trädgård och passade på att ta sig en titt i samband med prisutdelningen.

Prisutdelning besokare

Handgrävt. Christine har valt rubusta och tåliga perenner och buskar som sköter sig själva. Färgskalan är lugn och hon undviker att blanda in gult.

Se filmen och var med om ögonblicket när hon fick priset.

(0)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar