Annons


Annons

Se lägenheten med extra allt – som är supertrendig 2017

Här är hemmet som är motsatsen till vitt och avskalat. Faktum är att färgkrockar och stormönstrat ringar in Stefan Nilssons trendrapport för 2017 på pricken.

I en 56 kvadratmeter stor lägenhet på Södermalm i Stockholm ryms hela Peter Pans Neverland. En skyltdockas ben hänger från en lampa i sovrummet och inte en färg lämnades därhän när hemmet inreddes.

Här bor Kevin Olberg och Kristina Edell som båda är intresserade av färg och form, och nu har de lagt ut lägenheten till potentiell försäljning hos Nooks.

Annons

– Både jag och min tjej gillar maximalistisk inredning och att ha det fullt överallt. Vi tycker att sådant är kul, det finns alltid plats för mer, säger Kevin.

nooks1-700x467

Foto: Nadja Endler, Nooks

nooks4-700x467

Nadja Endler, Nooks

I lägenheten ryms alltifrån designmöbler till loppisfynd, och även det är något som paret har gjort med glimten i ögat och en medvetenhet.

– Vi gillar att blanda det seriösa och dyra med kitsch som egentligen inte har något värde, och ofta är det svårt för folk att skilja på vad som är vad.

nooks5-700x467

Nadja Endler, Nooks

nooks6-700x467

Nadja Endler, Nooks

När 2017 års stora inredningstrender presenterades var det en sak som stod ut: färgkrockar och stora mönster. Trendexperten Stefan Nilsson kallar fenomenet för Peter Pan-trenden. Så här skriver han i sin rapport:

”2017 är året då vi vägrar att växa upp. Istället flyr vi verkligheten in i det drömska Neverland. Inredningen är lekfullt 70-talsinspirerad med en touch av maximalism och tropiska referenser. Färgskalan spänner från rosa och senapsgula inslag till rött och ljusblått. Den spanska designern Jaime Hayons lek med färger och former inspirerar”.

– Det kände jag inte till. Men vad bra! Då är det ju perfekt att lägga ut lägenheten till försäljning nu, säger Kevin.

Se fler bilder från lägenheten här:

nooks7-700x467

Foto: Nadja Endler, Nooks

nooks8-700x467

Foto: Nadja Endler, Nooks

nooks9-700x467

Foto: Nadja Endler, Nooks

nooks10-700x467

Foto: Nadja Endler, Nooks

nooks11-700x467

Foto: Nadja Endler, Nooks

Här hittar du annonsen i sin helhet.

Text: Sofia Börjesson/Elle Decoration

(103)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar