Annons


Annons

Sluta bit ihop! 9 saker det är dags att göra slut med

Har du fastnat i gamla hjulspår och vanor som inte passar dig längre? Då är det dags att sluta slösa tid och förändra något. Det är aldrig försent!

Foto: IBL

Får du ofta höra att du ska bita ihop och köra på när du berättar om något i livet som du inte trivs med? Kanske till och med att om du väljer att avsluta något så ”ger du upp”? Ingenting kunde vara mer fel. Varför ska du leva ditt liv på ett sätt som du inte mår bra av? Att vara kvar på ett jobb du avskyr istället för att jobba med din passion är inte att vara mogen och vuxen, det är ett fegt beslut.

Här är 9 saker att göra slut med idag:

1. Jobbet du avskyr

Att sluta på ett jobb är inte detsamma som att få sparken. Det finns inget fel i att vilja hitta ett jobb som passar dig bättre. Avskyr du din nuvarande arbetsplats så se dig om efter ett nytt jobb!

2. En flyktig relation

Vi har alla varit där. Haft en flyktig relation som känts både tung och giftig, ändå fortsätter vi att gå tillbaka. Den relationen måste du ge upp nu, för den ger dig inget i din väg till lycka. Våga bryta och inse att du är värd mer.

3. ”Vännen” du alltid måste ta hand om

Ibland behöver människor ta hand om sig själva innan de kan ge något i en relation. När du märker att du börjar ta hand om, och backa upp, din vän mer än du tar hand om dig själv är det dags att prioritera om.

Annons

Givetvis är det skillnad om din vän går igenom en tuff period och behöver stöd, då är det din plikt att finnas där. Men om den här personen behöver räddas var och varannan dag är det dags att göra en förändring.

4. Staden som får dig att längta bort

Har du bott länge i samma stad och kommer på dig själv med att längta bort? Ta ditt pick och pack och flytta. Världen är gigantisk och full av möjligheter (och nya städer!). Det spelar ingen roll hur gammal du är!

5. Gå mot en framtid du inte vill ha

Har du av någon anledning hamnat i hjulspår som inte leder dit du vill längre? Det kan vara föräldrar eller en partner som fått dig att leva ditt liv på ett särskilt sätt. Men du behöver inte stanna kvar av gammal vana! Oavsett var du är i livet kan du säkert göra någon förändring för att gå mot den framtid som DU vill ha.

Foto: IBL

6. Ditt gamla jag

Vem säger att du måste vara samma person idag som du var tidigare? Du är en människa och människor förändras! Hela idén med att växa och lära sig nya saker är att du kan lämna ditt gamla jag bakom dig. Skönt, eller hur!

7. Personen du inte kan säga nej till

Vissa personer har vi oerhört svårt att säga nej till. Det är som ett osynlig band som gör att vi inte kan slita oss loss. Men vet du? En sådan relation vinner du absolut noll på. Stå på dig och ta tag i det, en gång för alla. Säg nej och gå därifrån med huvudet högt. Sedan är du fri.

8. Vännen som inte lämnar dig ifred

Bara för att ni varit vänner i alla år är du inte skyldig hen vänskap livet ut. Det är okej att göra slut med vänner, också. Om du har avböjt en inbjudan att umgås cirka hundra gånger är det bättre att vara ärlig och säga som det är än att riskera att såra din vän igen.

9. Att jämföra dig med andra

Låt bli att fokusera på hur du är olik andra människor i din omgivning. Du är den du är oavsett vad och ju snabbare du slutar jämföra dig desto bättre kommer du att må. Du är toppen precis som du är!

Inspiration: Elite Daily

Här är strumporna som ger sommarfina fötter – när du slappar

Här är världens bästa uppfinning; fotvårdsstrumporna! Allt du behöver göra är att ta på dig strumporna och luta dig tillbaka! På knappt en halvtimme har du mjuka och återfuktade fötter!

Läs mer och beställ här!

(0)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar