Annons


Annons

Julpyssel 13: Skicka kärleksfulla hälsningar

Juletider är pysseltider. Var så god! Vi bjuder på massor av pyssel, ett varje dag fram till julafton. Det kommer att bli allt från pynt till granen, presenter att ge bort, pepparkakshus och annat fint och roligt.

Julpyssel-13_12

1. Kärlek i 3D (längst upp till vänster). 2. Klipp och tejpa (längst ner till vänster). 3. Gran i garn (stora kortet). Foto Per Kjærbye

Att få små hälsningar med gammal hederlig snigelpost är en av de bästa sakerna med julen. Här får du tre tips på julkort att skicka till dina nära och kära.

1. Kärlek i 3 d. Med hjärtan i mönstrat papper och i olika storlekar kan du enkelt skapa ett kort med 3 D-effekt. Placera hjärtana i vecket på ett dubbelvikt kort och tråckla dit dem med broderigarn.

Annons

2. Klipp och tejpa! Med mönstrad maskeringstejp och stjärnklistermärken fixar du julkortet i ett nafs!

3. Gran i garn. Klipp ett vanligt kort med mönstersax i under- och överkant och du har skapat en perfekt grund för att göra en garngran. Ta ett knippe garnbitar, 8–10 stycken, och fäst på baksidan av kortet med tejp. Sprid sedan ut trådarna jämnt över underkanten av kortet så de bildar en kon och tejpa på baksidan. Sätt en stjärna i toppen som kronan på verket.

Idé Citrus Press/HK

LÄS OCKSÅ

(20)
(0)


Annons

SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar