Annons


Annons

Simon vet var skåpet ska stå

Simon är bara 17 år men har han redan en utvecklad känsla för stil, form och färg. Tvårummaren i Skåne fylls ständigt på med nya fynd. Kolla in hans snygga skåp!

SIMONS_12

Vackert i vitrinskåpet. Som en liten turkos skattkista är det glasade skåpet som är fyllt med vackert porslin och bruksglas.

SIMONS_01

Avslappnat. En elegant tofs ger liv åt luckan. Blir gästerna många sprids golvkuddarna ut och fotpallen ger plats för ännu en rumpa. Soffa från Ikea. Brickbord från Udda Tina. Övrigt begagnat.

SIMONS_11

Modig mix. I Simons sofistikerade tappning får den ljusrosa färgen svärta av det mörka träet som lyser igenom. Till det har han valt gyllene detaljer med aningen dämpad glans.

SIMONS_02

Lek med möbler. Köpmansdisken och vitrinskåpet träffades och blev som nya tillsammans.

SIMONS_15

Favorit. En av de få möblerna som Simon lämnat i ursprungligt skick är det kakeldekorerade indiska skåpet i sovrummet. De flesta möbler kommer och går, men just detta skåp består.

SIMONS_18

Skimrande blått. Det går vilt till när Simon målar. Med flera nyanser av samma färg får han fram en skimrande effekt. Ljusblått, grönblått, mörkare blått … Inuti är skåpet målat helt i vitt.

Läs även: Måla ett skåp med patina – 5 enkla steg

Hela det inspirerande reportaget om Simons hem publicerades i nummer 12/2015 av Drömhem & Trädgård.

Av: Anna Örnberg
Foto: Tommy Durath

LÄS OCKSÅ

(609)
(0)


Annons

SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar