Annons
Annons

Reklam för webbshopen på dromhemochtradgard.se – så fungerar det

På dromhemochtradgard.se förekommer ibland artiklar och länkar där vi tipsar om olika produkter, kurser och evenemang som går att köpa i vår webbshop. Vi anser att det är viktigt att vara transparenta och vill därför förklara vad samarbetet med webbshopen är, och vad det innebär.

Där dromhemochtradgard.se anser att det är en bra service till dig som besökare lägger vi in länkar och innehåll som leder direkt till vår webbshop. På så vis kan du enkelt läsa mer om, eller köpa, produkterna, kurserna och anmäla dig till evenemangen som vi skriver om.

Alla produkter, kurser och evenemang som dromhemochtradgard.se tipsar om i redaktionella artiklar är utvalda av dromhemochtradgard.se utan påverkan av en extern part. Saknar du någon produkt eller vill ge feedback på utbudet? Mejla oss gärna på [email protected].

Alla artiklar på dromhemochtradgard.se som innehåller reklamlänkar är märkta med en bård och texten “Artikeln innehåller reklamlänkar” så att du snabbt och enkelt ska kunna identifiera var sådana länkar förekommer.

Har du några frågor om detta är du alltid varmt välkommen att mejla oss på [email protected].


Annons

Annons