Annons


Annons

Pernilla Wahlgren: Så firar jag jul

Artisten och TV-profilen Pernilla Wahlgren fyller 50 år på själva julafton, men festen får vänta. Så här firar hon!

Glamourjul. Satsa på guldiga detaljer om du gillar Pernillas stil. Girlang, December, L 200 cm och 
H 12 cm, 85 kr/2 st, Bloomingville. Guldfärgad julkula, ca 60 kr, Hübsch. Kudde, 60×60 cm, ca 2 100 kr, Missoni Home. Porträttfoto: Kanal 5

Grattis i förskott! Hur firar du?
– Jag brukar inte ha födelsedagsfest, men den här gången ska jag ha det. Fast inte just på julafton. Jag är ganska traditionsbunden på själva julen och vill ha julbord med Janssons frestelse, köttbullar och sill. Vi har också alltid något italienskt småplock, så någon i familjen får gå till charken och köpa antipasti. Vi brukar dela upp sysslorna, alla lagar en maträtt var, så vi slipper hålla på och förbereda i flera dagar.

Annons

Stjärnglans. ”Ready for X-mas” skrev Pernilla på Instagram när det var dags förra året. En vit stjärna med hålmönster sprider stämning i fönstret. Julstjärna, Slim 118, 489 kr, Watt & Veke.

Hur ser din julgran ut?
– Jag har alltid en kungsgran som jag klär i rött och guld. Absolut inget gammalt pynt som barnen gjorde när de var små. Jag har en ganska glammig julgransstil.
Det ser ut som om hela släkten skulle rymmas i din soffa?
– Haha, jag valde den för att jag ville ha en stor och tv-vänlig soffa. Och för att den är rosa och det är min absoluta favoritfärg. Nu har ju Bianca flyttat hemifrån, så till vardags är det jag, Theo och Benjamin som får breda ut oss i den.

”Uppiffning av vardagsrummet! 
Ny väggfärg och ny matta!” skriver Pernilla på Instagram. Soffa och soffbord kommer från Bolia. Väggen är målad i färgen Glowing Paris från Nordsjö. Tavla, Madeleine Santiago Art. Lampa, Butik Minilla. Matta, Ellos. Pernilla har en drinkvagn från Madam Stoltz, 3 900 kr.

Kommer vi att få sig dig fira jul i realityserien Wahlgrens värld i tv?
– Det vet jag inte än, eftersom serien spelas in efterhand och det ligger en bit fram. Vi får se vad som händer! ✦

Aktuell i Wahlgrens värld

Namn: Pernilla Wahlgren.
Gör: Artist och entreprenör. Driver kläd- och inredningsbutik, Minilla, på Kungsholmen i Stockholm. Gör podcasten Wahlgren & Wistrand. Har Instagramkontot @pernillawahlgren och bloggen pernillawahlgren.se
Bor: I hus på Lidingö.
Aktuell: Fyller 50 år på julafton. Medverkar i realityserien Wahlgrens värld i kanal 5.

(137)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar