Annons

Pannkakor på fyra olika sätt

Pannkakor är läckra till dessert, men ger också en härlig energikick till frukost om du serverar dem med massor av färsk frukt. Recepten är för fyra personer.

Klassiska tunnpannkakor. Foto: Shutterstock

Klassiska tunnpannkakor. Foto: Shutterstock

Klassiska tunnpannkakor med sylt i all ära, men det finns ju så många sätt att variera dem på. Här har vi samlat fyra goda recept. Smaklig måltid!

Pannkakor-knyte

Pannkaksknyten

Pannkaksknyten är ett roligt och annorlunda sätt att servera pannkakorna. Fyll knytena med äpplen och nötter. Eller prova med en glasskula och chokladsås eller med en god plommonkompott.

Annons

Recept: Pannkaksknyten med äpple, nötter & citrontimjan

Pannkakor-detox

Bananpannkakor

Bananpannkakor är ett lite nyttigare alternativ till klassiska pannkakor och görs på bananer och ägg, här blandat med nötter och vaniljsocker. Servera dem med ananasbitar, hallon och rostade kokosflingor.

Recept: Bananpannkakor med frukt & nötter

Pannkakor-amerikanska

Amerikanska pannkakor

Amerikanska pannkakor är mindre och tjockare än våra svenska pannkakor, men minst lika goda. Ät dem till frukost eller brunch och servera med blåbär och lönnsirap.

Recept: Amerikanska pannkakor med blåbär & lönnsirap

Pannkakor-efterratt

Crêpes Suzette

Crêpes Suzette är en älskad dessertklassiker från det franska köket. Pannkakorna är extra fina och tunna och serveras med en sötsyrlig apelsinsås. Toppa med hackad mandel.

Recept: Crêpes Suzette med apelsinsås

(98)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar