Annons


Annons

Nu säljer Måns Zelmerlöw lyxiga lägenheten – se bilderna här

Badrum helt i marmor, rejäl walk-in closet och synliga takbjälkar. Måns Zelmerlöws lägenhet på Kungsholmen är stor, lyxig – och ute till försäljning nu.

Måns Zelmerlöw, 31, flyttar från Kungsholmen. Nu ligger hans lyxiga – 105 kvadratmeter stora – lägenhet ute till försäljning. Bostadsannonsen, som lades ut på fredagen, har redan en uppsjö av intressenter.

Annons

Sugen? Ja, då får du hosta upp – utgångspriset ligger på närmre tio miljoner kronor. Det är kändis- och tv-mäklaren Niklas Berntzon, 45, vd på bolaget ESNY, som säljer objektet. Han beskriver den flådiga lägenheten som perfekt för personer med stort umgänge.

– Det är årets lägenhet. Mer än hälften av våningen är för sociala ändamål. Perfekt för dem med stort umgänge! Resten är sovrum, stor walk-in closet och ett påkostat lyxbadrum med badkaret upphöjt i marmor till fönsterhöjd för bästa utsikt, säger Niklas Berntzon till Hänt.

Läs också: Camilla Läckbergs tiorumsvilla till salu – kika in här

Tillsammans med stjärnmäklaren och författaren Fredrik Eklund, 40, spelar de in tv-programmet ”Toppmäklarna”. Måns lägenhet i programmet hade inte direkt varit tråkigt, men då inspelningen av programmets tredje säsong inte har påbörjats blir det tyvärr ingen tv-tid för lyxläggan på Kungsholmen.

– Annars hade detta objekt varit riktigt ögongodis, säger han.

Den 105 kvadratmeter, med en biarea på 15 kvadratmeter, stora lägenheten är till stor del stylad och designad av ”Äntligen hemma”-Hanna Wessman, och hyran ligger på strax över 4 000 kronor. Enligt Niklas känner Måns visst vemod att flytta från den fina lägenheten.

– Han är lite tudelad här. Den är ju så otroligt fin, och det är den perfekta våningen att skapa minnen i. Då är det alltid svårare att sälja sin dröm.

Efter att lägenheten lades ut till försäljning i fredags går telefonen varm hos Niklas.

– Jag lade ut lägenheten till försäljning igår, men redan nu har jag tusentals klick på hemsidorna.

Är det några spännande namn som visat intresse?

– Många har ringt in till oss, men vi kan inte lämna ut namnen på kända personer utan tillstånd. Vi är vana att arbeta med kändisar i både nöjes- och finansvärlden. Hos oss har vi största möjliga diskretion.

Se bilderna från Måns lägenhet på Kungsholmen här:

Foto: Eklund Stockholm New York – Jesper Florbrant, IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs också: Så inreder du som på lyxhotell – 9 snygga knep att ta till hemma

(17)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar