Annons


Annons

Meghan Markles hem är till salu – se bilderna!

Nyfiken på hur en blivande kunglig familjemedlem bor? Nu är prins Harrys fästmö Meghan Markles förra hem till salu i Kanada. Här är bilderna!

Meghan Markle som nyligen förlovade sig med prins Harry av Storbritannien bodde tidigare i Toronto, Kanada där hon har spelat in tv-serien Suits.

Meghan Markle hyrde och bodde i det stora huset tillsammans med sina två hundar, Bogart och Guy, är nu ute till försäljning. Huset på 10 Yarmouth Road som har tre sovrum, två badrum och garage med plats för två bilar är till salu för 1,4 miljoner dollar, cirka 11,8 miljoner kronor.

Uppväxt i Los Angeles

Huset är inrett för att se ut som en kalifornisk bungalow, skriver The Telegraph. Den 36-åriga amerikanskan som är uppväxt i Los Angeles bodde i Toronto i sju år har skrivit i sin numera nedstängda blogg, The Tig, att den ljusa inredningen hjälpte henne att ta sig igenom de kanadensiska vintrarna.

Annons

Meghan Markle bodde i trähuset i sju år.

Huset, som ägs av ett kanadensiskt par, lades ut på marknaden i samband med parets förlovning. Intresset för fastigheten beskrivs av mäklaren som stort, en hel del beror säkert på den kungliga kopplingen. I intervjun som paret höll i samband med sin förlovning sa Harry att de fick sitt långdistansförhållande att fungera eftersom de aldrig var i från varandra i mer än två veckor åt gången.

Prins Harrys toalett

Men enligt mäklaren Daniel Freeman ska det inte finnas några ”kungliga spår” i fastigheten, men han medger att det ändå är lite fascinerande att veta att prinsen har bott där:

– Det är en bra tanke att tänka, wow, prins Harry använde den här toaletten, säger han till kanadensiska tidningen the Globe and Mail.
Meghan har själv delat med sig av en del bilder från sitt hem via sitt instagramkonto.

When your piece of art by @inslee finally makes her appearance in the guest room. Welcome home, beauty.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

And just like that…all was right in the world. Bogart & Guy. #theresnoplacelikehome #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

https://www.instagram.com/p/4IIbwpmBNN/

Källa: Telegraph, The Globe and Mail 

FOTO: IBL, Meghan Markle/Instagram

Artikeln publicerades först på Femina.

 

(6)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar