Annons


Annons

Köp vackert marockanskt keramikfat

Ta chansen att köpa ett handgjort terrakottafat från Rif Design. Som prenumerant på Drömhem & Trädgård får du ett mycket förmånligt pris.

Marockanskt-fat

Det vackra fatet har ett klassiskt mönster i vitt och svart. Det kommer från Marocko och är handgjort i terrakotta och sedan målat för hand. Därför kan färgerna skifta och formen vara lite ojämn. Därav den unika, rustika och lantliga känslan!

Marockanskt-fat-friFatet är vackert att ha framme som dekoration, men passar också bra som uppläggningsfat. Du kan hitta tusen bra användningsområden för det här fatet – vi lovar!

Dock bör man vara lite försiktig med att använda oljor, dressing, chips och liknande i faten, då oljan kan tränga in och missfärga keramiken.

Annons

Man bör också vara försiktig med starkt färgade livsmedel som hallon och rödbetssaft som också kan suga in och ge missfärgningar. Vi rekommenderar att man diskar fatet för hand och att man inte använder det i mikrovågsugn.

Mått: Fatet är ca 35 cm i diameter.

Värde: 499 kr/2-pack
Ditt pris: 299 kr*
Du får 40 % rabatt!

*Frakt tillkommer med 69 kr.

Så här beställer du:
Beställ enkelt genom att logga in på www.prenumerera.se med ditt kundnummer och postnummer eller ring 042-444 30 40. Under ”Mina sidor” ser du aktuella erbjudanden till dig som prenumerant. Ditt kundnummer hittar du på baksidan av din tidning eller på senaste fakturan.

Erbjudandet gäller till den 25 augusti 2016, enbart i Sverige för dig som prenumererar på Drömhem & Trädgård. Vi reserverar oss för ­slutförsäljning.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons

SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar