Annons


Annons

Köp vackert kakfat från Rörstrand

Du som prenumererar på Drömhem & Trädgård har nu möjligheten att köpa det vackra trevåningsfatet Pergola till rabatterat pris!

Kop kakfat

Svensk skärgård eller Medelhavet? Trevåningsfatet Pergola kan fyllas med småkakor, frukt eller kanske tilltugg till drinken.

Kop kakfat friServisen Pergola från Rörstrand har en underbar, slingrande dekor i skiftande blå nyanser. Formgivaren Katarina Brieditis har gjort ett praktfullt mönster som har alla förutsättningar att bli en klassiker och inspirerar till en spännande och vacker dukning. Rörstrand har skapat porslin av högsta kvalitet ända sedan 1726 och samarbetar med de främsta inom svensk formgivning.

Annons

Pergola trevåningsfat från Rörstrand
Material: Porslin. Storlek: 37 cm högt.
Värde:
899 kronor.
Ditt pris: 549 kronor!*
Du sparar: 350 kronor = 39 % rabatt!
*Frakt tillkommer med 69 kr

Beställning: Beställ enkelt genom att logga in på www.prenumerera.se med ditt kundnummer och postnummer eller ring 042-444 30 40. Under ”Mina sidor” ser du aktuella erbjudanden till dig som prenumerant.
Ditt kundnummer hittar du på baksidan av din tidning eller på senaste fakturan. Erbjudandet gäller enbart i Sverige för dig som prenumererar på Drömhem & Trädgård. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

(0)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar