Annons


Annons

10 julstjärnor som du aldrig sett dem förr

Häng julstjärnor på stolen eller arrangera dem i ett draperi. Ställ små stjärnor i byrålådor eller under en glaskupa tillsammans med leksaksrådjur. Det är bara fantasin som sätter gränser. Här får du 10 tips på hur du kan arrangera dina julstjärnor om du vill hitta på något nytt och galet.

Foto: Flora Press och Blomsterfrämjandet

1. Kul i jul. Ta glänsande rosa kulor som passar till julstjärnans färg. Klistra fast kulorna i bakformar av papper. Sätt fast pinnar i dem och stick ned arrangemanget i krukan. Slå in den i ett matchande tyg.

Annons

Kul i jul. Ta glänsande rosa kulor som passar till julstjärnans färg. Klistra fast kulorna i bakformar av papper. Sätt fast pinnar i dem och stick ned arrangemanget i krukan. Slå in den i ett matchande tyg.

2. Bakom ryggen. Omge dig med julstjärnor vid middagsbordet. Häng ett arrangemang på stolsryggarna. Här växer blommorna i en zinkstrut. Allt är dekorerat med band och julgranskulor.

Bakom ryggen. Omge dig med julstjärnor vid middagsbordet. Häng ett arrangemang på stolsryggarna. Här växer blommorna i en zinkstrut. Allt är dekorerat med band och julgranskulor.

3. Risigt i rött. Stoppa ned kvistar från julstjärnor i små vaser. Häng upp dem i ett rött juleris.

Julstjarna1

4. Stjärnor som svävar. Klipp av julstjärnorna och sätt dem i vatten. Använd små nätta vaser. Här har växterna stoppats ned i julkulor av plast. Häng upp vaserna i ett draperi av trådar så får du en levande rumsavdelare.

Stjärnor som svävar. Klipp av julstjärnorna och sätt dem i vatten. Använd små nätta vaser. Här har växterna stoppats ned i julkulor av plast. Häng upp vaserna i ett draperi av trådar så får du en levande rumsavdelare.

5. Julens dofter. Klipp till en stjärna av tunt tyg. Stoppa in saker som luktar gott i den. Här finns kanel, stjärnanis och apelsin. Sy ihop stjärnan, sätt en pinne i den och stick ned allt i jorden.

Julens dofter. Klipp till en stjärna av tunt tyg. Stoppa in saker som luktar gott i den. Här finns kanel, stjärnanis och apelsin. Sy ihop stjärnan, sätt en pinne i den och stick ned allt i jorden.

6. Tomtelycka. Fixa först en kruka i tomteluvestil. Klistra och klipp med flanelltyg och vitt konstludd. Stick ned tomtar på pinnar i jorden och pilla in små behållare med vatten för lite snittblommor som passar till. Ho, ho.

Tomtelycka. Fixa först en kruka i tomteluvestil. Klistra och klipp med flanelltyg och vitt konstludd. Stick ned tomtar på pinnar i jorden och pilla in små behållare med vatten för lite snittblommor som passar till. Ho, ho.

7. Lysande kaka. Ta en ring av oasis. Stick ned vita blommor och vita julstjärnor i den. Stick ned vackra ljus i blomstertårtan så får du ett frestande jularrangemang.

Lysande kaka. Ta en ring av oasis. Stick ned vita blommor och vita julstjärnor i den. Stick ned vackra ljus i blomstertårtan så får du ett frestande jularrangemang.

8. Stjärnklart. Dekorera en röd julstjärna med glittrande stjärnor. Komplettera med silverkottar på bordet.

Stjärnklart. Dekorera en röd julstjärna med glittrande stjärnor. Komplettera med silverkottar på bordet.

9. Ur sagoskogen. Det lilla rådjuret pryder sin plats bredvid minijulstjärnan och löven som dekorerats med glitterspray.

Ur sagoskogen. Det lilla rådjuret pryder sin plats bredvid minijulstjärnan och löven som dekorerats med glitterspray.

10. Fyll på. Har du tomma lådor hemma kan du alltid fylla dem med några julstjärnor.

Fyll på. Har du tomma lådor hemma kan du alltid fylla dem med några julstjärnor.

LÄS OCKSÅ

(183)
(0)


Annons

SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar