Annons


Annons

Inredningsbloggaren säljer vackra lägenheten – se bilderna här

Här är en lägenhet som både är fin, mysig och full av originalcharm! Trerummaren ägs av inredningsbloggaren Johanna Bradford och ligger nu ute till försäljning.

Johanna Bradfords lägenhet som nu finns till salu ligger i en fastighet på Linnégatan i Göteborg. Huset uppfördes 1927 och ritades av Carl Bengtsson, mannen bakom bland andra Millesgården och Göteborgs Sjöfartsmuseum. Husets originaldetaljer är välbevarade såväl inomhus som utomhus med tidstypiska inslag i form av ett vackert trapphus, munblåsta fönster, originalgolv och generös takhöjd.

Annons

Trerummaren har genomgående ljusa färgval, vackra trägolv och stora fönsterpartier. I vardagsrummet finns en vitmålad öppen spis och det finns 20-talscharm i form av stuckatur, takrosetter och ursprungliga skjutdörrar.

Det andra sovrummet är i dag ett barnrum med tapeter i William Morris-mönster. Tidigare stod köket i rummet och ursprungsskafferierna fungerar i dag som förvaringsutrymme för kläder och leksaker.

Köket är platsbyggt med bänkskiva i rostfritt och luckor i en vacker grågrön nyans. Förvaringen sträcker sig ända upp till taket och på andra sidan matbordet finns en platsbyggd bänk som går ton i ton med den övriga köksinredningen. Från dubbeldörrar i glas nås lägenhetens balkong som vetter mot föreningens gemensamma innergård med grillmöjligheter och grönska.

Utgångspriset på lägenheten om 100 kvadratmeter är 5 950 000 kronor. Läs mer och se fler bilder hos Alvhem mäkleri här.

Alla bilder: Anders Bergstedt för Alvhem Mäkleri

Artikeln publicerades först på Femina.

(138)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar