Annons


Annons

Hit kommer Antikrundan i sommar

Snart är det dags för en ny säsong av Antikrundan. Den 29:e säsongen i ordningen. I år får två helt nya orter och några gamla favoriter besök av Anne Lundberg och Antikrundans experter.

Anne Lundberg leder Antikrundan. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Anne Lundberg leder Antikrundan. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

De sex orter som i år kommer att få besök av Antikrundan är Sandviken, Karlstad, Göteborg, Värmdö, Västervik och Kristianstad.

– Det känns väldigt spännande med årets orter. Några har vi aldrig besökt tidigare: Sandviken och Värmdö. Resten är platser vi besökte i slutet på 90-talet! På tiden att det blev återbesök helt enkelt, säger producenten Pernilla Månsson Colt.

Annons

Redan nu går det att maila bilder på stora, tunga föremål som det behövs hjälp med att frakta till sommarens inspelningar. Maila till [email protected]

I mailet måste man uppge var man bor (Antikrundan kan bara frakta möbler i närheten av inspelningsplatsen), och man ska berätta om föremålet och bifoga bilder.

Senast 31 juli behöver Antikrundan ha mailet. Därefter väljer programmets experter ut vilka föremål som hämtas till inspelning, som sker på följande platser och datum:

  • 26 augusti: Sandviken – Högbo bruk
  • 28 augusti: Karlstad – Värmlands museum
  • 30 augusti: Göteborg – Restaurang Trädgården
  • 4 september: Värmdö – Artipelag
  • 6 september: Västervik – Gränsö slott
  • 8 september: Kristianstad – Bäckaskog slott

Läs även: TV-programmet Trädgårdstider i romantikens tecken

(46)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar