Annons


Annons

Här är Ikeas nya kollektion – för hundar och katter

Ikea har förstått hur viktig en katt eller hund kan vara hemma – och har nu lanserat kollektionen "Lurvig" för våra fyrbenta vänner.

Ikea har länge erbjudit det allra mesta för hemmet och hela familjen, med undantag för våra husdjur. Men nu är sortimentet komplett.

Läs också: Så blir vintern 2017 på Ikea – spana in kollektionen här

I dagarna lanserade Ikea Lurvig – en kollektion med katten och hunden i fokus.

Annons

   

Initiativet hyllas världen över, men sortimentet kommer till en början bara finnas på Ikea-varuhus i USA, Kanada, Frankrike och Japan. Från och med mars 2018 ska produkterna finnas i fler butiker världen över, dock är det ännu oklart om Lurvig kommer till Sverige.

Kollektionen är utvecklad tillsammans med djurälskande designers och även utbildade veterinärer har varit med på ett hörn, för att säkerhetsställa att materialen och utformningen hamnar mitt i prick.

– Sortimentet täcker in alla element som vi delar med våra husdjur både inomhus och utomhus, så du och ditt hudsjur kan njuta av ert hem tillsammans, skriver Ikea.

Lurvig innehåller allt från bäddar, klösbrädor, transportburar, mysiga krypin, matskålar, borstar och leksaker, till hela möbler anpassade för katten och hunden.

De otroligt söta bilderna på hur våra fyrbenta vänner använder kollektionen skapar ha-begär hos oss djurägare. Så nu får vi hålla tummarna att Lurvig snart kommer till Sverige!

Fler bilder och alla produkter för hunden hittar du här!

Fler bilder och alla produkter för katten hittar du här!

Foto: Ikea

Läs också: Så blir julen 2017 på Ikea – tjuvkika här

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

(182)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar