Annons


Annons

Här är årets hetaste hälsopryl

Den lilla prylen ger fantastiskt resultat OCH kan spara dig tusentals kronor varje år! Lär dig hur den fungerar här!

Annons från Drömhem & Trädgård shop

Träningsrullen, även kallad Tuberoller eller Foamroller är årets hetaste hälsopryl och inte undra på det! Den lilla rullen kan användas antingen innan ett träningspass som uppvärmning eller efter ett träningspass för snabbare återhämtning. Inte minst har den blivit superpopulär eftersom den ger helt fantastiska möjligheter till självmassage.

Annons

Med en träningsrulle kan du applicera tryck på specifika punkter på kroppen vilket är ett enkelt sett att stretcha muskler och senor samtidigt som det är superskönt sätt att behandla muskelspänningar. Den mönstrade ytan på träningsrullen gör att man även kommer åt mindre muskelgrupper.

Så fungerar den

Genom att lägga tryck på och rulla en utvald muskel mot träningsrullen masserar man muskelfibrerna som vid vanlig massage – men betydligt billigare. Oavsett om du har ont i ryggen, är stel i benen efter en löprunda eller har muskelspänningar hjälper träningsrullen dina muskler att slappna av.

På filmen här under får du lära dig några enkla sätt att använda träningsrullen.

Beställ din egen träningsrulle i vår shop redan i dag!

Webb-tv: Så fungerar träningsrullen

Bild: Peter Helperin

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

(0)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar