Annons


Annons

Grus och gräs förvandlades till härlig uteplats

Michael och Linda såg möjligheterna med tomten som ingen annan såg. Tur för dem för nu har de ett hus med en underbar uteplats att sitta och njuta på. Se före- och efterbilderna här.

Fore-Michael-J

Efter-Michael-J

”Vi köpte detta hus med tillhörande tomt för sex år sedan. Nyproduktion från Skanska. Vi kom in med intresseanmälan sent så vi hade inget större hopp om att få köpa detta hus i Vallda. Samtalet från Skanska kom och det fanns två hus kvar. Vi förstod varför ingen tagit det vi fastnade för. Husväggen ligger 4 meter från en bergsvägg! Som ni ser på förebilden så ser det förfärligt ut. Skanska la även ut en gräsmatta och grus mellan hus och berg. Men vi såg möjligheterna! Bort med grus och gräsmatta. På med 65 kvm altandäck i stället. Hela berget/tomten, upp till en gärdsgårdsmur, var täckt med sly, mossa och ogräs. Vi tog bort mycket och fick fram det vackra berget. Vi sådde en liten gräsmatta där vi sitter på kvällarna med bästa kvällssolen i hela området! Vi har även byggt en trappa upp till knallen som vi kallar det. Här är ett axplock på växter vi planterat: mycket bergenia, mycket nävor i olika färger, malva i olika färger, pion, nejlikor, elefantgräs, olika sorters växter som trivs i bergsparti, ett antal rododendron, höstsyren, hänglobelior i trappan osv. Sedan har vi givetvis behållt en del som växer vilt som ormbunke, stensöta, smultron och annat som stubbar och annat kul! Vi trodde aldrig att det skulle bli så bra som det blev. Det blev över förväntan!”
Michael och Linda

Annons

Har du fina före & efter-bilder? Vill vill gärna se dem! Ladda upp dina bilder och skriv några rader om vad det är du har gjort. Inom kort kommer ditt inlägg här på sajten. Du kan vinna en helårsprenumeration av Drömhem & Trädgård, värd 649 kronor! (Om du vinner och redan är prenumerant förlängs din prenumeration med ett år.)

(37)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar