Annons


Annons

Ernst Kirchsteigers tips för att hålla kärleken vid liv

Lägg aldrig romantiken på hyllan. Det är en av hemligheterna till en lång och lycklig relation, enligt Ernst Kirchsteiger som varit tillsammans med hustrun Ulla i 42 år.

Ernst Kirchsteiger är just nu högaktuell i ”Sommar med Ernst”. Men förutom att han har en framgångsrik karriär har han även lyckats på hemmaplanet.

Ernst Kirchsteiger och Ulla träffades redan när Ernst var 17 år. Sedan dess har de hunnit skaffa barn, flytta in i villa och gifta sig.

Annons

Ernst Kirchsteiger. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Läs också: 6 goda skäl att kramas mer (det är bra för hälsan!)

– Jag tror att en längre relation är som att gå genom ett hus, där kärleken är nyckeln som provas. Hallen är stor nog för fyra år eller något. Nästa dörrhål är lite trångt, man brukar prata om de där kriserna som kommer, men trycker man sig bara igenom det så kommer man till ett större rum och når så småningom en trädgård utan stängsel, har programledaren tidigare sagt till Expressen.

Äta middag i trädgården barfota

Ernst Kirchsteiger säger också att han tror att relationer blir starkare om ett par tar sig igenom en kris tillsammans. En annan viktig pusselbit är att prioritera relationen och fortsätta försöka fylla den med romantik.

– Om man börjar tänka ”skit samma” så skiter man till slut i allt. Det är värt att äta middagen ute på en filt i trädgården. Barfota så klart, säger han till Expressen.

Ernst Kirchsteiger och makan Ulla Kirchsteiger. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Han tror också att det är viktigt att verkligen se sin partner och göra det där lilla extra.

– Ulla kan fortfarande, än i dag, överraska mig, säger han.

Av: Helena Sjögren/Allers.se

Läs också: 14 oförglömliga citat från Ernst Kirchsteiger

(293)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar