Annons


Annons

Egen ö med tre villor och tennisbana – nu kan den bli din

Drömmer du om att få njuta av semestern i lugn och ro? Då kanske den här privata ön är något för dig – om du har några miljoner över vill säga...

Det är inte varje dag en hel ö ligger ute till salu och därför har Gullstensön utanför Borås väckt stor uppmärksamhet med sina tre bostadshus, privata bro, båthus, sandstrand och tennisbana.

– För att vara västra Sverige tycker jag att detta är helt unikt. Det går en del hus för liknande summor i Göteborg, men här får du en egen ö också, säger Stefan Essunger, mäklare på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty, till Göteborgs Posten.

Läs mer: 11 fina sätt att skapa sommarkänsla i sovrummet

Enligt mäklaren Stefan Essunger har intresset för ön varit stort – och vi förstår varför. Huvudbyggnaden på ön, som pryds av ett rött tak, är byggd 1906 och nyligen renoverad. Tillsammans har de tre villorna på ön hela 17 rum och kök.

Annons

Gullstensön, som ligger i Viaredssjön strax utanför Borås, nås från fastlandet via en privat bro som tål biltransport och ligger endast 15 minuter från Landvetter flygplats. Dessutom finns det flera båtplatser, en tennisbana, en sandstrand och en brygga som badar i sol.

  

Den lyxiga ön kan bli din om du har en tjock plånbok – prislappen ligger nämligen på hela 27 miljoner kronor.

Foto: Jörgen Hinder/Skeppsholmen
Text: Nanna von Knorring

Läs mer: Nu kan du bo i Bullerbyn! Sagolika Mellangården till salu

(69)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar