Annons


Annons

Efter succén: Paret Mandelmann hyllar sina barn

Tv-programmet ”Mandelmanns gård” har blivit en enorm succé. Men framgången har sina baksidor – inspelningarna har tagit mycket tid som paret Mandelmann i vanliga fall kan lägga på sin gård.

Varje torsdagskväll de senaste åtta veckorna har mängder av svenskar slagit sig ner framför tv-rutan för att följa Marie och Gustav Mandelmanns liv på Österlen, där de driver en ekologisk och självhushållande gård. Tv-serien ”Mandelmanns gård” har blivit en enorm succé och paret har hyllats av tittarna för sin livsstil och -filosofi. Och till tittarnas stora glädje, blev det nyligen klart att programmet får en säsong till.

Annons

– Vi har så roligt tillsammans med filmteamet, säger Marie Mandelmann till Expressen om beslutet att tacka ja.

Foto: TV 4

Foto: TV 4

Läs också: Här är Marie Mandelmanns huskur mot förkylning

Men framgångarna har en baksida. Att spela in en tv-serie är tidskrävande och mycket av den tid som paret normalt lägger på att sköta om sin gård, har gått åt till inspelningarna. För Expressen berättar de att varje avsnitt tar ungefär en vecka att spela in. Säsongens åtta avsnitt tar med andra ord ungefär två månader att färdigställa. Tid som paret egentligen brukar lägga på sin gård.

Läs också: Bästa nyheten! Mandelmanns klara för ännu en säsong

”Vi har fantastiska barn”

Marie Mandelmann hyllar nu parets fyra barn, och säger att det är tack vare dem som programmet blivit verklighet.

– Det är klart att det tar tid. Men vi har fantastiska barn som backar upp oss i arbetet runt omkring. Utan dem skulle det inte gå, säger hon till tidningen.

Foto: TV 4

Foto: TV 4

I samband med programmet har Marie och Gustav Mandelmann fått flera erbjudanden om att gästa olika tv-program.

– Men vi kan inte lämna vår gård och våra djur så det är väldigt svårt att göra sådana saker.

Gillar att inspirera

Till Expressen säger Marie Mandelmann att hon och maken är nöjda med programmet och att de har haft mycket att säga till om under inspelningarna.

– Absolut, vi är också väldigt glada att vi kunnat inspirera väldigt mycket människor att våga ta klivet att göra små förändringar i livet. Kanske baka bröd, odla eller tänka i nya banor.

Text: Minna Wallén-Widung

Läs också: 6 smarta trädgårdsknep från Mandelmanns gård

(2.04k)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar