Annons


Annons

DIY: 5 snygga sätt att uppdatera Ikeas Malm-byrå

Har du också en Malm-byrå från Ikea hemma? Då är du inte ensam. Även om originalet är en snygg och stilren pjäs i sig kan det vara kul att uppdatera byrån. Här är fem tips.

Den omåttligt populära Malm-serien från Ikea har letat sig in i många hem och hus sedan den lanserades. De stilrena byråerna finns i flera storlekar och färger och passar in i såväl sovrum, vardagsrum som i klädrum.

Annons

Även om originalet är snyggt kan det ibland vara trevligt med en uppdatering i inredningen, utan att behöva köpa nya möbler.

Läs också: Spana in hösten 2017 på Ikea – 12 snygga favoriter

Skapa något annorlunda och unikt med hjälp av enkla medel – här följer fem fina sätt att pimpa din Malm-byrå på.

1. Sätt mönster på din Malm

Foto: Ikea via Behangfabriek.com

En Malm-byrå behöver inte vara enfärgad. Sätt mönster på den med hjälp av stickers eller dekorplast – din gamla byrå kommer bli rummets mittpunkt.

2. Pimpa barnens byrå med stickers

Foto: Kaikki Mitä Olen

Uppdatera byrån i barnrummet på ett stilsäkert sätt genom att använda stickers. Stickers är enkla att fästa på luckorna och går snabbt att ta bort ifall du skulle ändra dig.

3. Uppgradera hela Malm-byrån

Foto: Picky Living

Om du inte själv vill göra jobbet kan du ge din byrå en heluppgradering genom att låta Ikea-hack företaget Picky Living göra DIY-jobbet åt dig. Välj färg, toppskiva, sockel och beslag för en helt ny byrå från cirka 2500 kronor och uppåt. Ifall du vill göra uppgraderingen själv kan du inspireras och enkelt måla om möbeln och fästa valfria handtag på den.

4. Lägg på en toppskiva i glas

Foto via: Desire to inspire

Låt din byrå fungera som en snygg avlastningsyta genom att fästa en skiva i glas på toppen av den. Ett minimalistiskt och stilrent tillägg till din vita Malm-byrå.

5. Sätt färg på luckorna

Foto: Ikea

Måla eller använd dig av dekorplast för att sätta mer färg på din neutrala byrå. Du kan välja att mixa färger i olika nyanser eller låta byrån bli monokrom i en ny, fräsch kulör.

Artikeln publicerades först på Residence.
Av: Nanna von Knorring

Exklusivt tillfälle att köpa samlarobjekt!

Fynda samlarobjekt från Victorias 40-årsfirande

Kungliga hovleverantören Paradisverkstaden har gett ut en helt unik kollektion med samlarobjekt till kronprinsessan Victorias 40-årsdag.

Begränsad upplaga: Beställ din favorit från Hemmets redan i dag!

Läs mer och beställ här

(11)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar