Annons


Annons

Charmig båt till salu – på Strandvägen i Stockholm

Strandvägen är rankad som Stockholms dyraste och mest attraktiva gata med ett kvadratmeterpris på över 114 000 kronor. Nu har du chansen att bli ägare till en övernattningsbar fritidsbåt för en mycket billigare peng.

Båten heter Matilda och ligger på Strandvägen i Stockholm.

Båten heter Matilda och ligger på Strandvägen i Stockholm.

Just nu ligger en fritidsbåt med ekskrov mitt på Strandvägen ute till försäljning.

En gång i tiden tjänade den 18 meter långa båten som trålare, men efter diverse ombyggnationer är den fullt utrustad med kök med matplats, helkaklat duschrum och wc, tvättmaskin, vardagsrum, sovplatser för upp till fem personer och flera förvaringsmöjligheter.

Annons

21228169

21228177

– Båten är från 1931 och den har legat på kajen i minst 25 år. Den nuvarande ägaren har renoverat och fixat så att den är beboelig, säger Björn Strömberg, mäklare på Fastighetsbyrån och tillägger att även kajplatsen förhoppningsvis kan övertas.

21228198

Trots att båten inte får användas som permanent boende fungerar den väl för övernattning både sommar och vinter. Den är nämligen utrustad med villapanna, två kaminer och golvvärme, som håller båten varm även under kalla dagar.

matilda-bat-strandvagen-1

21228221

– Den är väldigt charmig inuti och kräver ingen renovering, bara normalt underhåll behövs. Underhållsmässigt är det ungefär som att äga ett torp, säger Björn Strömberg.

matilda-bat-strandvagen-3

Fritidsbåten ligger ute för 1 475 000 kronor.

Mer information och bilder på objektet hos Fastighetsbyrån.  

LÄS OCKSÅ

(130)
(0)


Annons

SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar