Basplagg under 400 kronor – 3 favoriter du behöver

En riktigt bra basgarderob löser nästan alla klädproblem. Med bara några få plagg kan du mixa och matcha ihop oändligt många klädkombinationer.

Annons från Drömhem & Trädgård shop

Att bygga en basgarderob må låta både trist och rätt krångligt, men faktum är att med ett par enkla nyckelplagg går det mycket snabbare att välja kläder på morgonen. Håll dig till tidlösa färger som går att matcha i all oändlighet och investera i plagg med bra passform som passar just dig och din kropp. Vi har valt några favoriter som alla kostar under 400 kronor.

3 snygga basplagg 400 kronor

1. Den perfekta klänningen

Klänningen som du alltid känner dig snygg och bekväm i är A och O i basgarderoben – välj gärna en smickrande draperad modell. Klä upp till fest med fina smycken och kavaj och bär med platta boots och en kofta eller skinnjacka till vardags.
draperad klänning basgarderob
Draperad klänning från från Drömhem & Trädgårds shop. Finns i paisleymönster och marinblått. Läs mer och köp direkt från oss här.

 

2. En snygg och värmande poncho

Låt ponchon bli en självklar del av din garderob – den går att variera i all oändlighet. Bär som en kofta, över skinnjackan på våren eller varför inte ha i handväskan för att plocka fram när det blir kallt? Välj en i din favoritfärg eller i en mild kulör som funkar till allt.
poncho basgarderob
Cape i snygg kamelfärg från Drömhem & Trädgårds shop. Finns även i leopardmönster. Läs mer och köp direkt från oss här.

Trendig poncho från Drömhem & Trädgårds shop i mjuk bomullsblandning. Finns i rosa, svart och grått. Läs mer och köp direkt från oss här.

3. En utstickande sjal

En sjal i snyggt mönster kan uppdatera vilken klädkombination som helst. Vira den kring halsen, använd som skärp eller knyt som en detalj på handväskan. En fin sjal har du glädje och nytta av året om!

Sjal i blå toner från Allers shop med mönster av hortensiablommor. Läs mer och köp direkt från oss här.

Mönstrad sjal från Allers shop i mjuk viskos. Läs mer och köp direkt från oss här.

Sjal i zickzack-mönster från Allers shop. Dessutom får du en hemlig gåva på köpet! Läs mer och köp direkt från oss här.

 

(0)
(0)SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD

Laddar