Årets julklappar – enligt Drömhem & Trädgårds redaktion

Årets julklapp 2017 är en elcykel. Men det finns flera saker som blir en minst uppskattad gåva till nära och kära – här är fem alternativ som vi på Drömhem & Trädgårds redaktion rekommenderar.

Annons från Drömhem & Trädgård shop

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Årets julklapp 2017 firar 30 års-jubileum och bland de mest minnesvärda utnämningarna finns bland annat bakmaskinen (1988), mobiltelefonen (1995) och surfplattan (2010). Det är organisationen Handelns utredningsinstitut, HUI, som varje år utser en produkt som får den eftertraktade titeln.

Har du en mamma, syster, svägerska eller kanske en kompis som har allt? Då vet du hur svårt det kan vara att hitta en julklapp som hon får glädje av i många år framöver.

Vi på Drömhem & Trädgårds redaktion har gjort det lite enklare för dig att välja! Här har vi handplockat fem favoriter ur vår webbshop som vilken kvinna som helst blir superglad för!

Julklappstips från Drömhem & Trädgård: 5 saker alla blir glada för!

Fynda de vackra sakerna i vår butik – och få massor av inspiration till fler julklappar!

Låga priser – snabba leveranser – fri retur

1. Ullpläd Brick, Klippan Yllefabrik

De fina ullplädarna i härliga mönstret ”Brick” är mjuka och finns i färgerna rosa/nude och ljusgrå.

Julklappstips
Ullpläd Brick, Klippan Yllefabrik
Klassisk pläd från Klippan Yllefabrik i 100% lammull. De fina ullplädarna i härliga mönstret ”Brick” är mjuka och finns i färgerna rosa/nude och ljusgrå. Plädarna har dekorativa fransar och passar lika bra i soffan som i sovrummet och är ett vackert inslag i hemmet. En kvalitetsprodukt med lång livslängd. Tradition, unik design och kvalitet Familjeföretaget Klippan Yllefabrik AB grundades 1879 och idag arbetar fjärde och femte generationen sida vid sida för att fortsätta utveckla företaget. Filosofi är att kombinera svensk design med deras långa tradition av textilt kunnande. Alla filtar och plädar tillverkas från grunden i deras egen fabrik. De använder alltid naturmaterial och väljer ekologiska alternativ i största möjliga mån.

Gå till shoppen

2. Trendiga krukorna Cloudy

Cloudy är en serie krukor i keramik som blivit mycket populära. Krukan är ca 21 x 21 cm. Färg grå eller vit.

Julklappstips
Kruka Cloudy två färger
Hanna Wessman är designern bakom serien Cloudy. Hanna är känd från tv-programmet ”Äntligen Hemma”. Cloudy är en serie krukor i keramik som blivit mycket populära. Krukan är ca 21 x 21 cm. Färg grå eller vit.

Gå till shoppen

3. Prints ”Sköna ting”

Printsen kommer från början från äldre botaniska böcker och har återupplivats tack vare modern teknik.

4 posters + klämmor Sköna Ting
Fixa den där mysiga och lantliga stämningen på ett kick med hjälp av dessa fyra posters. Tack vare klämmorna med vintage patina som ingår i setet är pintsen redo att hängas upp direkt. I ett unikt samarbete med Sköna Ting har vi tagit fram detta set och det finns endast att köpas här hos oss. Printsen kommer från början från äldre botaniska böcker och har återupplivats tack vare modern teknik.

Gå till shoppen

4. Snygg duk med paisley-mönster

Duken passar till festliga dukningar både inomhus och utomhus. Materialet är en blandning av bomull och polyester, vilket gör den mycket lättskött.

Julklappstips
Duk Röd Paisley
Härlig duk i varma röda toner mot en vit bakgrund. Lika vacker året om! Vacker till alla höst- och juldukningar, men även till t ex kräftskivan på sommaren. Den har ett fint paisley-mönster i röda nyanser som aldrig går ur tiden. Duken passar till festliga dukningar både inomhus och utomhus. Materialet är en blandning av bomull och polyester, vilket gör den mycket lättskött.

Gå till shoppen

5. Trendiga krukorna Cloudy

Vacker lykta i polerad och lackerad mässing som kan användas såväl inom– som utomhus i olika miljöer – året runt.

Julklappstips
Ljuslykta Kattvik Design
En tidlös lykta från svenska Kattvik Design med vackert stormglas som förhindrar att ljuset blåser och minimerar brandrisken. Stabil och smidig fot håller ljusstaken stående även i stark vind och tar liten plats på bordet. Kan användas såväl inom – som utomhus i olika miljöer – året runt.

Gå till shoppen

 

(6)
(0)SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD

Laddar