Annons


Annons

Årets bönder i Bonde söker fru

Efter tio säsonger, tretton bebisar och elva giftermål är det nu dags för en ny säsong av Bonde söker fru. I år får vi bland annat träffa en före detta modell, en skönsjungande mjölkbonde och två tvillingbröder.

Måndagen den 11 april klockan 20.00 träffar Linda Lindorff bönderna för första gången i TV. Här kan du lära känna dem lite närmare.

bonde-Sigrid-Berg

Sigrid Bergåkra, 43 år, hästbonde från Söromåsen i Hälsingland

Sigrid är entreprenör, trebarnsmamma och har tidigare arbetat som modell. Hon reser gärna, både inom hästsporten och privat, tycker om ett aktivt liv och hoppas träffa en trygg och harmonisk man med humor som uppskattar djur och natur.

Annons

– Jag drömmer om att träffa mannen med stort M. Jag behöver ingen riddare på en vit springare, det finns det gott om – jag vill träffa någon som får mitt hjärta att slå extra fort, säger Sigrid.

bonde-Andreas-Sjoberg

Andreas Sjöberg, 34 år, mjölkbonde från Ydre i Östergötland

Andreas är charmig som få och en riktig musikbegåvning som både sjunger och spelar i Missionskyrkan, där han också är ungdomsledare. Han har en kristen tro och hoppas hitta en kvinna som delar den att skaffa familj tillsammans med.

– Jag längtar ju efter kärleken så förhoppningsvis hör kvinnan i mitt liv av sig till programmet så vi ses i sommar, säger Andreas.

bonde-Erik-och-Oscar-Dieden

Erik och Oscar Dieden, 38 år, köttbönder från Katrineholm i Södermanland

Tvillingarna Erik och Oscar bor i varsitt hus på gården i Skalltorp och är båda utbildade ingenjörer. Erik är en hejare på att snickra, medan Oscar är väldigt djurintresserad samt tycker om historia.

– Vi båda känner nog att det är dags att ge kärleken en chans, säger Erik.
– Precis. Men vi får hoppas att vi inte faller för samma tjej, fyller Oscar i.

bonde-Erik-Backman

Erik Bäckman, 21 år, får- och grisbonde från Dannäs i Småland

Erik bor på gården han köpt själv – tack vare sin entreprenörsanda startade Erik nämligen sin egna entreprenad på gymnasiet. Trots sin unga ålder vill han bli kär och skaffa familj och han vill helst träffa en kvinna som är lite äldre än han själv.

– Jag vet att jag är ung men jag är säker. Jag är ju lillgammal av mig och jag vill gärna träffa kvinnan i mitt liv och starta min egen familj, säger Erik.

bonde-Jennifer-Erlandsson

Jennifer Erlandsson, 33 år, hästbonde från Slöinge i Halland

Jennifer bor i Slöinge i Halland, men hon är allt annat än slö – det här rödhåriga yrvädret är det fart i! Jennifer längtar efter att bli kär och hoppas träffa en självständig och trygg man med en rejäl dos humor. Hon har en treårig dotter.

– Jag är trött på att ha fredagsdejt med min häst. Jag vill bli kär. Det är dags att träffa rätt man, säger Jennifer.

bonde-Per-Sundin

Per Sundin, 56 år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland

Per är en jämtländsk karlakarl med glimten i ögat. Han har nära till skratt och är en dansant herre som hoppas hitta en kvinna som är jordnära och social. Per har två vuxna barn och är Bonde-Stefan Hildingssons svärfar!

– Jag har ju på nära håll sett att Bonde söker fru faktiskt kan förändra livet och man kan hitta sin själsfrände, som Hanna och Stefan gjort. Det är ju det man själv drömmer om såklart, säger Per.

bonde-Joakim-Torstensson

Joakim Torstensson, 35 år, skogsbonde från Ullared i Småland

Joakim är renoveringsproffset som får Byggare Bob att blekna, hans vackra gård Ekhuset är som taget ur ett magasin. Han hoppas hitta en självständig och spontan kvinna som uppskattar både storstadspuls och det lugna livet på landet.

– Jag är ju en korsning av en skogsmulle och ja, Ernst Kirchsteiger haha! Jag hoppas min framtida fru är sugen på en karl som älskar att fixa hemma och faktiskt vet var åtminstone han tycker skåpet ska stå, säger Joakim.

bonde-Nils-Oredsson

Nils Oredsson, 51 år, skogsbonde från Arkelstorp i Skåne

Nils gillar att jaga och resa – gärna till Italien och med någon äventyrlig ingrediens (han har nyligen bestigit Kebenekaise!). Han drömmer om att återupptäcka kärleken och passionen inom sig. Nils har tre vuxna barn och fyra barnbarn.

– Jag vill gärna dela livet med någon. Mitt nästa mål är att vandra inkaleden och det vore fantastiskt att få sällskap på den resan, säger Nils.

Tips om man vill skriva till en bonde:

1. Berätta om dig själv och vilken bonde du fastnat för.
2. Ange dina kontaktuppgifter och bifoga foto på dig.
3. Märk kuvertet med namnet på bonden du skriver till.

Skicka brevet senast onsdag 13 maj till:

Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm

(39)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar