Annons


Annons

Äntligen! Nu finns en vinhållare till badkaret

Ett varmt bubbelbad en kulen höstkväll – och så ett glas vin på det! Nu finns prylen som underlättar vardagslyxen, nämligen en vinglashållare till badrummet.

Foto: IBL

Alla vi som testat att ställa ett vinglas på badkarskanten eller i duschhyllan har märkt att det ofta blir väldigt… Blött. Och i många fall riskerar glaset att ramla ner och antingen krossas mot golvet eller spilla ut allt vin i badkaret.

Annons

Som tur är har företaget SipCaddy insett hur stor efterfrågan är och lanserat en glashållare med sugpropp, stark nog att hålla vinglas, ölburkar och till och med snacks.

Tänk vilka möjligheter som nu är helt vidöppna! En romantisk stund i badkaret med champagne är plötsligt fullt möjligt. Egentid med ett glas vin? Det går det med. Äta frukost i duschen? Absolut!

Läs också: 7 sätt att använda honung till ansikte, hud och hår

Glashållarna finns att köpa på Sipcaddy.com och de fraktar även till Sverige. En glashållare kostar cirka 140 kronor, exkl. frakt.

Men det bästa av allt? De har en ”Give Away-policy” som innebär att om du laddar upp en bild på din Sipcaddy på Instagram och Sipcaddy själva repostar den får du – och en vän – en varsin hållare till!

Läs också: 9 saker framgångsrika personer gör under helgen

Bilder: [email protected]

Artikeln publicerades först på Femina.

(130)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar