Annons


Annons

9 inspirerande tips till vinterbröllopet

Planerar ni att gifta er i vinter? Grattis! Vintern är en underbar tid för bröllop och tvärtemot vad många tror är det enkelt att skapa ett riktigt sagobröllop.

1. Bjud in till en kristallklar midvinternatts dröm

En stor och ljus lokal blir enkelt en illusion av en isskapelse med hjälp av dekorationer i glas och många ljuskällor.

2. I mörkret syns de vackra ljuspjäserna mer

Dela ut tomtebloss till alla gäster och ange ett klockslag då alla ska samlas. Garanterat vackra bilder!

Annons
Via: Flickr

Via: Flickr

3. Inspireras av snön och inred i vitt

Använd vit sprayfärg och spraya grenar, kottar och stenar. Dekorera med mängder av ljusslingor, vita blommor och ljuslyktor.

Via: hative

Via: hative

4. Glöm inte bröllopstårtan!

En bröllopstårta i ljusgrå, vitt och silver – kan det bli mer elegant? Små pärlor, vita snöflingor i socker och kulor i pärlemor gör sig fint som dekoration.

5. Använd naturen i fördrinken!

För att få till den där härliga höst- och vinterkänslan kan du enkelt addera en grankvist eller ett mörkt bär i fördrinken. Färger som mörkröd, orange och mörkgrönt är riktigt höstiga (tänk whiskey och likörer).

6. Ljuslyktor utomhus skapar rätt stämning

När mörkret faller, vilket det gör tidigt här i Sverige, skapar ni en romantisk stämning med hjälp av flertalet ljuslyktor som samlas på en och samma plats eller som lyser upp en stig.

7. Använd gamla flaskor som ljusstakar

Ett enkelt och plånboksvänligt tips som blir riktigt tjusigt. Lägg flaskorna i varmt vatten ett tag och dra sedan bort etiketten. För bäst effekt låter du 2-3 stearinljus brinna i ljusstaken innan bröllopsdagen, då blir flaskorna täcka med stearin och det känns med ombonat.

8. Ös på med romantiken!

En rolig detalj är att sätta upp en mistel ovanför en dörrpost och låta gästerna kyssas där under. Ju mer romantik desto bättre!

9. Ha vigseln utomhus – fast inte riktigt

Ett partytält med värme eller ett uterum med glasväggar så att den snötäcka miljön ramar in vigseln ger precis rätt stämning. Dekorera med granris, vita tyger och levande ljus i höga behållare.

(40)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar