Annons


Annons

7 vackra dukningar till nyårsmiddagen

Det behöver inte vara svårt eller tidskrävande att ordna en fin dukning till nyårsfesten. Här är 7 vackra och enkla nyårsdukningar att inspireras av!

Årets sista middag vill man gärna göra speciell. Långa förberedelser och extra mycket omtanke läggs på maten, men faktum är att dukningen är minst lika viktig. Här har vi samlat våra favoriter.

Läs mer: 6 tips som hjälper dig att lyckas med hummern på nyårsafton

1. Avskalad och enkel nyårsdukning

En nyårsdukning behöver inte vara extra allt. Välj en kulör eller metall och dekorera med några ballonger, girlanger och en smakfull dukning.

Annons

dukning i silver till nyårsfesten

Via: Stylizimo


2. Dukning med ballonger i olika storlek 

Ballonger är verkligen synonymt med fest. Nu för tiden finns det en uppsjö av olika modeller och färger vilket gör att du kan kombinera hejvilt. Välj ut några i svart och silver och placera båda på golv, stolar och bord.

dukning till nyår

Via: stylizimo


3. Nyårsdukning i beige och papper

Ja, i dekorationen i alla fall! Pappersdekorationer är ett annorlunda och tjusigt sätt att dekorera rummet på. Gör själv eller köp färdiga på till exempel IKEA.

vacker nyårsdukning

Via: stylizimo


4. Guld och sober pastell

Vem har sagt att nyår måste innebära mörka färger och metall? Sober pastell gör sig lika fint! För att inte få en allt för somrig känsla kan du lägga en mörk duk som grund om du inte har ett mörkt bord.

vacker och rolig nyårsdukning

Via: homedit

Läs mer: 7 tips för att skona en skotträdd hund från fyrverkerier på nyår

5. Dukning med nyårsdetaljer

Slå in vita tygservetter med några tomtebloss i svart sidenband. Det påminner om mannens smokingkostym och är dessutom ett roligt tillägg till efterrätten (eller tolvslaget!)  när gästerna får tända sina tomtebloss.

dukning i vitt och svart till nyår

Via: Livet hemma


6. Enkelt och inspirerat av stjärnhimlen

En mörk grund med guldfärgade stjärnor, silverfärgade kvistar och ljushållare i olika metaller. Så fint! Håll dukningen enkel med en svartvit färgpalett och lägg allt krut på dekorationer.

vacker nyårsdukning

Via: BoBedre, fotograf Kristian Septimius Krogh


7. Nyårsdukning i olika färger

Genom att placera ett stort, enfärgat fat under ett eller två mindre fat i annan kulör får du en helt annan dukning än om samtliga tallrikar hade varit vita.

vacker nyårsdukning

Via: alanandsteph

Läs mer: Skåla i guld och glitter! 6 recept på festliga nyårsdrinkar

(62)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar