Annons


Annons

7 enkla sätt att inreda med höstens färger

Det bästa med hösten är den mysiga känslan man får av jordiga färger som lila, mossgrönt och marinblått. Här är några tips på hur du kan få in höstfärgerna i inredningen utan att behöva göra några stora förändringar.

Inred med färg och växter i höst! Foto: Jotex, hösten 2016

Inred med färg och växter i höst! Foto: Jotex, hösten 2016

Hösten bjuder inte bara på fantastiska färger, utan även ett inre lugn. Nu är det tid för filtar, böcker, stora koppar och filmkvällar efter en sommar fylld av aktiviteter, resor och uteserveringar. Inred med mys i åtanke och snåla inte med kuddar och filtar. Här är lite inspiration!

1. Gardinerna

Annons

Man måste absolut inte byta gardiner för varje årstid, men om man vill ha lite förändring så gör det verkligen stor skillnad.

2. Filtarna

Här behöver du knappast tänka på färg – bara i kvantitet! Låt inte filtarna ligga undangömda i linneskåpen, ta fram dem och låt dem förmedla allt som är mysigt med hösten. Ju fler desto bättre!

3. Kuddarna

Precis som med filtarna finns det få saker som förmedlar en så mysig känsla som att bylsa upp med mängder av kuddar. Satsa på orange, mörkblått, skogsgrönt och brunt för en riktigt höstig känsla.

4. Blommorna

Foto:

Foto: Home Edit

Ett annat enkelt sätt att göra stor skillnad med enkla medel är att ändra färgerna i dina blomvaser. Lyxa till det med några kvistar av säsongens blommor, till exempel nejlika, hortensia, höstvädd eller dahlia.

5. Överkastet

Låt överkastet bli ett statement – och gärna i den här höstgröna nyansen som känns lyxigt elegant och på samma gång mysigt hemtrevlig.

6. Duken

En av årets viktigaste inredningsfärger är blå. Nu när hösten går intåg gör du rätt i att satsa på en dov blå nyans – till exempel när du väljer bordsduk.

7. Duschdraperiet

duschdraperi

Med ett nytt duschdraperi är det enkelt att förändra hela känslan i badrummet. Satsa på ett mönstrat i höstens färger och matcha med handdukar i samma kulör.

Läs även: Gör ditt hem redo för hösten – 5 enkla tips

Möbler och textiler från Jotex, hösten 2016.

Möbler och textiler från Jotex, hösten 2016.

(56)
(1)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar