Annons


Annons

6 Ikea-möbler dina husdjur kommer att älska

Vad vore vi utan våra älskade husdjur? Så här enkelt gör du en mysig sovplats eller en spännande lekställning till din favorit – av saker du hittar på Ikea!

1. En mjuk sängplats på väggen

Den exakta modellen finns inte längre i Ikeas sortiment men det finns flera liknande, bland annat Knipsa. Skruva upp korgen på väggen med hjälp av fyra skruvar och vik ihop en mjuk filt som du placerar i korgen. Garanterad mysplats!

Annons

2. Säng gömd under skrivbordet

Det här kan vara det sötaste vi sett! Genom att placera en mjuk kudde eller filt i docksängen Duktig blir det en mysig sovplats för din hund eller katt. Den kan med fördel placeras under ett skrivbord utan att störa allt för mycket i den övriga inredningen.

3. Liten lägenhet? Såhär får kattlådan plats utan att behöva ta plats!

Med hjälp av skåpet Stuva och de två dörrarna Stuva målad kan du enkelt gömma undan kattlådan.

4. En annorlunda viloplats för katten som gillar utsikt.

Hyllplanen Ekby laiva/Ekby håll blir en härlig viloplats för katten med hjälp av en bit matta som du klipper till och limmar på.

5. En lekplats på höjden

Två-tre exemplar av Ikeas bord Lack blir tillsammans med tjockt garn och starkt lim en rolig lekplats för dina katter. Fäst borden med hjälp av vinkelplåtar och skruvar, ett vinkeljärn vid vardera ben.

6. Klätterställning med tron

Ett hyllplan Komplement sågat i tre delar samt en bordsskiva Lingon tillsammans med åtta vinkelhakar ger din katt en spännande hopplek längs väggen där en bra översikt över resten av hemmet är avslutningen.

(4)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar