Annons


Annons

5 tips för mysigare fikarum på jobbet

Gläd dig själv och dina arbetskamrater med att fixa fint i fikarummet. Drömhem & Trädgård tipsar om några enkla idéer som sätter guldkant på er vardag.

Mönsterglädje. De gamla kaffekopparna är dekorerade med en oändlig mängd mönster i olika färger. Nästan alltid finns blommor och blad med i sammanhanget. Många mönster ritades av konstnärer som Louise Adelborg, Einar Forseth och Edward Hald.

Mönsterglädje. Udda koppar med vackra mönster kostar nästan ingenting på loppis. Låt arbetskamraterna välja sina favoriter! Foto: Thomas Carlgren

5 tips för mysigare fikarum på jobbet

  1. Gör fint med supersöta kaffekoppar. Udda, charmiga koppar kostar bara några kronor på loppis. Dessutom kan alla välja sin favorit!
  2. Ordna mysbelysning. Ingen blir glad av att fika i lysrörsbelysning. Sätt levande ljus på bordet och/eller skaffa en eller ett par smålampor eller ljusslingor som ger varmare ljus.
  3. Feststäda! Om städningen är eftersatt, skåpen behöver rensas och så vidare… bjud in arbetskamraterna till städfest.
    Annons

    Röja och rensa går garanterat som en dans om ni sätter på musik och laddar med snacks och något gott att dricka till.

  4. Lägg duk på bordet. Om ni inte vill turas om att ta hem och tvätta finns det vaxdukar med härliga färger och mönster.
  5. Piffa med blommor. En enkel hycaint till jul, primula på vårvintern, några gröna kvistar från trädgården… Blommor på bordet behöver inte vara dyrt. Men alla som ser dem blir glada!

LÄS OCKSÅ

(213)
(0)


Annons

SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar