Annons


Annons

3 nyårslöften som du garanterat kommer att vilja hålla

Att hålla sitt nyårslöfte kan vara lättare sagt än gjort, därför tipsar vi här om tre löften som du faktiskt kommer vilja hålla. Välj ett av dem, eller varför inte alla tre!

Ha ett kärleksfullt 2016!

Ha ett kärleksfullt 2017!

Inled det nya året med att göra både dig själv och din omgivning en tjänst istället. De här löftena kommer du vilja hålla – på riktigt.

Läs mer: 5 klassiska huskurer – fungerar de verkligen?

1. Ät mer grönt

Det är ingen hemlighet att rött kött är en stor miljöbov och faktum är att vi människor mår bättre av mer grönt på tallriken. Minskad risk för fetma, diabetes och hjärtsjukdomar är bara några av hälsofördelarna, enligt Naturskyddsföreningen. Så varför inte slå två flugor i en smäll och inför några vegetariska dagar i veckan. Toppen för dig, för djuren och för miljön.

2. Träna för din skull

En rask promenad eller ett svettigt pass på gymmet spelar ingen roll, huvudsaken är att du rör på dig regelbundet. 30 minuter om dagen räcker för att göra skillnad och minska risken för bland annat högt blodtryck, övervikt, olika former av cancer och depression. När du väl fått in rutinen – och välmåendet kommit som ett brev på posten – kommer det inte vara särskilt svårt att fortsätta.

3. Visa kärlek

Det spelar ingen roll om du lever i en parrelation eller är singel. Att visa din familj och vänner kärlek räcker långt nog och kommer att få både dig och dem att må bättre. Studier visar att vi människor har mycket att tjäna på att ge och få kärlek. Inte bara håller det oss friskare, risken att drabbas av depression minskar och kärleken påverkar även vårt blodtryck till det bättre. Och det bästa av allt – vi blir lyckligare och lever längre.

Annons

Läs mer: 7 tips för att skona en skotträdd hund från fyrverkerier på nyår

(111)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar