Annons


Annons

10 smarta prylar alla borde ha i köket

Det finns saker som gör hushållsarbetet enklare. Och sedan finns det dem som gör det enklare, snabbare och – bättre! Här är våra tio favoriter.

Annons från Drömhem & Trädgård shop

Visste du att vi lägger ungefär 46 800 timmar av våra liv på hushållsarbete? Det motsvarar flera ÅR av ditt liv som går åt till saker som att dammsuga, bädda sängen och, inte minst – laga mat!

Allteftersom utvecklingen har gått framåt har det också dykt upp ett antal produkter som ska göra livet enklare. För nog törs vi gissa att hushållsarbetet tog betydligt längre tid innan vi hade praktiska saker som dammsugare, mikrovågsugn och vattenkokare nära tillhands.

Annons

Några av våra absoluta favoritprylar från de senaste decennierna är dock av en mer förfinad teknik men låt inte deras litenhet lura dig – med de här prylarna i köket går matlagningen både snabbare och smidigare.

Hur många finns hemma hos dig?

10 smarta köksprylar vi inte vill vara utan

1. Silikonkaveln

En bakkavel är obligatorisk i varje kök men ingen gillar att stå och skura träytan! En silikonkavel är lösningen vi behöver – varken deg, färg eller vätska fastnar i silikonkaveln som dessutom är busenkel att rengöra.

Vill du ha en silikonkavel? Klicka här för ett fint erbjudande!

2. Den digitala måttbägaren

Vi vet alla hur knepigt det kan vara att få exakt rätt mängd mjöl eller socker i decilitermåttet när vi bakar. En digital måttbägare löser problemet eftersom den mäter vikt istället för volym. Med den här smarta prylen kan man alltid vara säker på att få exakt rätt mängd!

Beställ en egen direkt från oss! 

3. Cook’n Read – smarta två i ett-prylen

Den här uppfinningen från Sagaform är verkligen ett tecken i tiden! Den kombinerar grytunderlägg med en stabil iPad-hållare! Om du, liksom vi, gillar att laga mat efter recept på paddan så är det här prylen helt oumbärlig! Och när du har fixat klart receptet, kan du använda stället som ett smart grytunderlägg.

Beställ din egen i vår shop

4. Jäskorgen

Det senaste för alla hemmabagare är jäskorgen som ger ett högre och jämnare bröd med ett riktigt snyggt mönster. Den fiffiga uppfinningen används redan av proffsen!

Läs mer och beställ en egen jäskorg här!

5. Stektermometern

Ok stektermometern är ingen direkt nyhet, MEN dess användbarhet gör ändå att den kvalar in på listan. Ingen annan pryl kan så snabbt och enkelt ge dig svar på om köttet är överstekt, torrt eller saftigt. Det här är den bästa investeringen om du vill lyckas med steken – varje gång!

Få ett fint erbjudande på en egen stektermometer här!

6. Multihackaren

Glöm allt om slitet med att skära, hacka och skiva frukt och grönsaker. Multihackaren löser problemet snabbt och enkelt och du minimerar dessutom matspillet eftersom multihackaren säkrar att du använder så mycket som möjligt av dina livsmedel. Det här är en av våra absoluta favoriter i köket!

Läs mer och beställ en egen multihackare här

 

7. Silikonformen

Alla som gillar att baka vet hur knepigt det kan vara att få rent formen igen! Den här praktiska ugnsformen med metallram är helt perfekt för bakning, till pajer och gratänger och busenkel att rengöra.

Få ett kanonerbjudande på en egen här

8. Köksvågen

Även köksvågen är en klassiker som förtjänar lite extra uppmärksamhet! Den här näpna modellen är så snygg att vi alltid vill ha den framme.

Köp en direkt från oss – här får du ett jättefint erbjudande

9. Bakmattan

Den som en gång använt en bakmatta kommer aldrig någonsin vilja vara utan den igen! Mattan är gjord av mjukt silikon som suger sig fast i underlaget och håller sig stilla när du kavlar. Dessutom är det busenkelt att lossa degen från bakmattan när du är klar.

Köp en egen direkt från oss – klicka här

 

10. Kvalitetsknivarna

Sist, men absolut inte minst, är kvalitetsknivarna som gör allt köksarbete enklare! Fiskars serie Functional Form håller sig skarpa länge och dessutom är riktigt enkla att använda, rengöra och förvara.

Fynda ett Fiskars knivset direkt i vår butik – klicka här!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

(20)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar