10 supersmarta köksprylar vi inte klarar oss utan

Det finns saker som gör hushållsarbetet enklare. Och sedan finns det dem som gör det enklare, snabbare och – bättre! Här är våra tio favoriter.

Annons från Drömhem & Trädgård shop

Visste du att vi lägger ungefär 46 800 timmar av våra liv på hushållsarbete? Det motsvarar flera ÅR av ditt liv som går åt till saker som att dammsuga, bädda sängen och, inte minst – laga mat!

Allteftersom utvecklingen har gått framåt har det också dykt upp ett antal produkter som ska göra livet enklare. För nog törs vi gissa att hushållsarbetet tog betydligt längre tid innan vi hade praktiska saker som dammsugare, mikrovågsugn och vattenkokare nära tillhands.

Några av våra absoluta favoritprylar från de senaste decennierna är dock av en mer förfinad teknik men låt inte deras litenhet lura dig – med de här prylarna i köket går matlagningen både snabbare och smidigare.

Hur många finns hemma hos dig?

10 smarta köksprylar vi inte vill vara utan

1. Silikonkaveln

En bakkavel är obligatorisk i varje kök men ingen gillar att stå och skura träytan! En silikonkavel är lösningen vi behöver – varken deg, färg eller vätska fastnar i silikonkaveln som dessutom är busenkel att rengöra.

Vill du ha en silikonkavel? Klicka här för ett fint erbjudande!

2. Den digitala måttbägaren

Vi vet alla hur knepigt det kan vara att få exakt rätt mängd mjöl eller socker i decilitermåttet när vi bakar. En digital måttbägare löser problemet eftersom den mäter vikt istället för volym. Med den här smarta prylen kan man alltid vara säker på att få exakt rätt mängd!

Beställ en egen direkt från oss! 

3. Cook’n Read – smarta två i ett-prylen

Den här uppfinningen från Sagaform är verkligen ett tecken i tiden! Den kombinerar grytunderlägg med en stabil iPad-hållare! Om du, liksom vi, gillar att laga mat efter recept på paddan så är det här prylen helt oumbärlig! Och när du har fixat klart receptet, kan du använda stället som ett smart grytunderlägg.

Beställ din egen i vår shop

4. Den hopfällbara vattenkokaren

Tack vare den lätta och hållbara designen får den plats överallt! Perfekt för den trångbodda, men också för den som vill ha en praktisk pryl med sig på resan!

Läs mer och beställ en egen här!

5. Den digitala allroundtermometern

Passar precis lika bra till kött och stekar som till julgodisbaket och vällingen. Ett fantastiskt köksredskap när du vill få till ett perfekt resultat och ha stenkoll på temperaturen!

Få ett fint erbjudande på en egen termometer här!

6. Multihackaren

Glöm allt om slitet med att skära, hacka och skiva frukt och grönsaker. Multihackaren löser problemet snabbt och enkelt och du minimerar dessutom matspillet eftersom multihackaren säkrar att du använder så mycket som möjligt av dina livsmedel. Det här är en av våra absoluta favoriter i köket!

Läs mer och beställ en egen multihackare här

7. Silikonformen

Alla som gillar att baka vet hur knepigt det kan vara att få rent formen igen! Den här praktiska ugnsformen med metallram är helt perfekt för bakning, till pajer och gratänger och busenkel att rengöra.

Få ett kanonerbjudande på en egen här


8. Lök- och örthackaren

Nu är det färdiggråtet i köket! Med vår smidiga och enkla lökhackare hackar du både lök, örter, tomater, champinjoner och mycket annat utan problem. Uppsamlingsskålen och locket gör att inga ångor från löken når dina ögon.

Köp en direkt från oss – här får du ett jättefint erbjudande

9. Universallocket

Nu är överkokande kastruller ett minne blott! Tack vare detta universallocks smarta ventil kan du nu i lugn och ro vända ryggen åt kastrullen och ägna dig åt de roligare delarna i matlagningen.

Köp ett eget direkt från oss – klicka här

10. Kvalitetsknivarna

Sist, men absolut inte minst, är kvalitetsknivarna som gör allt köksarbete enklare! Fiskars serie Functional Form håller sig skarpa länge och dessutom är riktigt enkla att använda, rengöra och förvara.

Fynda ett Fiskars knivset direkt i vår butik – klicka här!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

(0)
(0)SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD

Laddar