Annons


Annons

10 drömboenden på Airbnb

Marockanskt palats, balinesiskt trädhus eller grekiskt stenhus - alla finns med bland svenskarnas 10 mest önskade boenden på Airbnb. Men i topp ligger Italien!

Italienska kustremsor ligger högt i topp när det gäller drömdestinationer för oss svenskar – i alla fall enligt listan över svenskarnas mest önskvärda Airbnb-boenden.

Vi gillar även Stockholms skärgård och drömmer oss gärna bort till grekiska stenhus och balinesiska trähus.

Annons

Kika in svenskarnas 10 mest önskade boenden här!

1. Lägenhet med sjöutsikt – Riva di Solto, Italien

Vem vill inte vakna upp till den här utsikten? På första plats hittar vi den här lägenheten i norra Italien, närmare bestämt i den lilla byn Riva di Solto. Lägenheten, med utrymme för sex gäster, har utsikt över sjön Lago D’lseo och de vackra bergen på andra sidan.

2. Bo i en italiensk trullo Ostuni, Brindisi, Italien

På andra plats hittar vi det här rundade stenhuset, en trullo, som ligger i staden Cisternino i södra Italien. I närheten finns olivlundar och fina stränder.

3. Pärla i Stockholms skärgård – Stockholm, Sverige

Modernt hem som nästan ligger ovanpå vattnet, på en liten ö i Saxarfjärden. En oas med utsikt över Stockholms skärgård och med panoramafönster runt om, samt flera härliga terasser.

4. Villa med havsutsikt – Tricase, Italien

Villa med fantastisk havsutsikt på halvön Salento i södra Italien, med vackra stränder och den lilla staden Tricase i närheten. 

5. Vackert hus karvad in i klippväg – Santorini, Grekland

En 250 år gammal vinkällare, karvad in i en klippväg, som blivit ett vackert hus i sann Mamma mia!-anda. Otrolig utsikt, och grekisk idyll när den är som bäst.

6. Marockansk riad – Marrakech, Marocko

Här kan du bo i en egen riad, ett palatsliknande hus med innergård, helt i marockansk stil. På innergården finns ett vackert bad, och inuti huset finns rum för en hel familj.  

7. Lyxig lägenhet i Stockholm – Stockholm, Sverige 
En central pärla i Stockholm med fin balkong och generösa ytor med hotellkänsla. Gångavstånd till det mesta som huvudstaden har att erbjuda. 

8. Balinesiskt trähus med trädgård – Balian Beach, Bali

Vill du ha egen pool, trädgård och tre minuters promenad till stranden? Då är det här trädhuset på Bali något för dig, och den perfekta platsen att vakna upp på om du vill utforska ön. 

9. Semesterhus  – Labenne, Frankrike

Villa belägen vid Biscayabukten, nära gränsen till Spanien. I området finns golfbanor, surfmöjligheter och oändliga sanddyner – perfekt semesterparadis.

10. Villa nära surfing – Ericeira, Portugal

Njut av solen vid poolkanten i en villa nära Lissabon vid Atlantkusten med utsikt över landsbygd och havet, och surfa på vågorna i Eiriceira som ligger nära och som ska vara bland de bästa i världen.

Artikeln publicerades först på Residence.

 

(11)
(0)


Annons


SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD
Annons

Laddar